Cum te pregătești de sezonul de camping de anul acesta
Știri

Cum te pregătești de sezonul de camping de anul acesta

Sezonul de camping este în plină desfășurare, însă nu este prea târziu să te pregătești pentru aventurile în aer liber! Indiferent dacă ești un împătimit al campingului sau abia faci primii pași în această lume minunată, acest articol de blog îți va oferi sfaturi și trucuri valoroase pentru a te pregăti în mod adecvat și a te bucura la maxim de sezonul de camping din acest an. Vom descoperi care este echipamentul esențial, împreună cu sfaturi pentru a-ți crea un spațiu de camping confortabil. Indiferent dacă preferi campingul în cort sau în rulotă, acest ghid cuprinzător te va ajuta să fii pregătit în fiecare aspect și să creezi amintiri de neuitat în mijlocul naturii.

Produsele ușoare și confortabile pentru activități în aer liber pot aduce o experiență mai bună în timpul aventurilor tale. Alege echipamentele de camping FLEXTAIL OUTDOOR și oferă-ți o experiență de camping de neuitat în 2023!

Folosește pompa de aer portabilă ultra-ușoară

Cu produsele noastre inovatoare și ușor de utilizat, vei fi pregătit pentru orice aventură în aer liber. Pompele noastre portabile de aer îți vor asigura rapid și eficient umflarea saltelelor de camping, pernelor și altor produse gonflabile.

TINY PUMP 2X cântărește doar 96 de grame, precum o pereche de AirPods Pro, și este foarte ușor de transportat. Este o pompă de umflare, pompă de vacuum și lanternă de camping, toate într-un singur dispozitiv. Dispune de mai multe duze de aer, potrivite pentru diferite produse gonflabile. În plus, poți transforma pompa într-o lampă utilă folosind amabajurul în formă de flacără sau de ciupercă (link pe cuvinte).

 

 

Dormi ca un bebeluș pe pernă noastră gonflabilă confortabilă

Dacă ai nevoie să campezi peste noapte, o pernă gonflabilă confortabilă este esențială. Însă cum alegi o pernă perfectă pentru sezonul de camping?

Perna din burete este confortabilă și moale, dar nu este portabilă și este predispusă la mucegai în mediul umed al naturii. Perna covențională gonflabilă este portabilă și ușor de depozitat, dar nu este suficient de confortabilă și silențioasă. 

ZERO PILLOW îmbină avantajele pernei de burete și pernei gonflabile. Interiorul este realizat din material plastic TPU gonflabil, iar husa pernei este fabricată din bumbac prespălat și este lavabilă.

Forma ergonomică a pernei oferă suport adecvat și confort în timpul somnului. Este, de asemenea, foarte convenabilă pentru depozitare și transport, dimensiunea ambalată fiind similară cu cea a unei doze de suc. Poate fi ușor introdusă în rucsacul tău. Partea de jos a pernei este prevăzută cu o bandă elastică, ceea ce face ca perna să se fixeze ferm pe saltea. În plus, nu face niciun zgomot atunci când te răsucești!

 

Creează o atmosferă caldă și luminoasă

Când vine vorba de camping, folosirea soluțiilor de iluminat portabile și fiabile poate face diferența în crearea unei experiențe plăcute și confortabile în aer liber. Pe Flextail Outdoor găsești lămpi de camping compacte și puternice, care îți vor lumina nopțile și vor crea o atmosferă relaxantă în jurul cortului tău.

Poți alege între ghirlandă luminoasă de camping de 10m, cu încărcare type-C pentru a decora cortul sau zona exterioară de servit masa sau Max Lantern, lanterna portabilă cu aspect vintage, cu mod de umidificare atomizat și sursă de alimentare de urgență încorporată.

Cu designul lor compact și ușor, le poți adăuga echipamentului de camping fără a ocupa mult spațiu. Ele oferă o iluminare stabilă, permițându-ți să te deplasezi în jurul zonei de camping, să-ți instalezi cortul sau să te bucuri de activități seară cu ușurință.

 

Ține departe țânțarii cu dispozitivele anti-țânțari portabile

În timp ce te pregătești pentru excursia în natură, nu uita să adăugi dispozitivele anti-țânțari de la Flextail în bagaj. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a te proteja de înțepăturile enervante ale țânțarilor și a altor insecte zburătoare, astfel încât să petreci nopțile liniștit și confortabil în cort.

Alege între Tiny Repel sau Max Repel în funcție de nevoile tale. Designul acestor dispozitive include atașarea de pastile de respingere a țânțarilor pe ambele fețe ale dispozitivului. Acestea folosesc căldura pentru a activa substanța din pastile și pentru a ține țânțarii la distanță. Placa de încălzire unică dezvoltată a echipamentului FLEXTAIL va încălzi pastilele de respingere împotriva țânțarilor și va elibera rapid mirosul, formând un scut invizibil pentru a bloca și respinge țânțarii. Te protejează de țânțari și alte insecte enervante în doar 30 de secunde!

 

Te răcorești în zilele toride de vară cu ventilatorul Max Cooler portabil

Ventilatorul Max Cooler este un alt accesoriu indispensabil pentru camping. Acest ventilator portabil oferă răcoare plăcută în zilele toride de vară, asigurând un confort optim în timpul șederii tale în natură. Are un design compact și ușor, pentru a fi ușor de transportat oriunde mergi.

Cu viteză puternică a ventilatorului, functia de baterie externă, rezistență la apă IPX4, lanternă pentru activități în aer liber și dispozitiv de respingere a țânțarilor încorporate, MAX COOLER este ventilatorul portabil perfect de care ai nevoie pentru aventurile în aer liber sau călătorii. Echipat cu o baterie internă de mare capacitate de 9600mAh, MAX COOLER odată încărcat complet, poate funcționa continuu între 3,5-12 ore, în funcție de viteza volumului de aer, pe modul ventilator.

MAX COOLER poate fi utilizat și ca o sursă de alimentare de rezervă pentru a încărca telefonul mobil, căștile wireless și alte dispozitive cu alimentare USB. Poate încărca un iPhone 13 de aproximativ 2,5 ori.

 

Liber la relaxare

Pentru momentele de relaxare și odihnă în mijlocul naturii, nu rata oportunitatea de a te bucura de confortul oferit de Cozy Lounger. Acest șezlong gonflabil, ușor de montat și demontat, îți asigură un loc confortabil pentru a te relaxa și a te bucura de priveliștea minunată a naturii. Pentru o experiență plăcută de utilizare, șezlongul este proiectat să se umfle automat cu doar o apăsare a unui buton. În doar 100 de secunde, COZY LOUNGER se umflă folosind o pompă electrică inovatoare încorporată.

Compact și ușor de transportat, Cozy Lounger este partenerul ideal pentru excursiile în aer liber, oferindu-ți momente de odihnă și recreere memorabile.

 

Vezi aici întregul nostru portofoliu de echipamente și accesorii de camping.

Alege FLEXTAIL pentru echipamentul tău de camping și descoperă confortul și ușurința în timpul aventurilor tale în natură!

Articole similare