Modalități de plată

Pentru următoarele opțiuni de plată: www.flextail-outdoor.ro

 

Plăți online

Acceptăm plăți efectuate cu carduri bancare Visa sau MasterCard, Google Pay si Apple Pay.

În funcție de bancă emitentă a cardului bancar utilizat la efectuarea plății, pot fi aplicate comisioane de procesare a plăților, conform politicilor băncilor emitente. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați condițiile de plată și comisioanele aplicate către banca emitentă.

 

Ramburs

Plată direct la curier, la primirea coletului.

 

Plăți securizate

Securitatea informațiilor clienților www.flextail-outdoor.ro este deosebit de importantă pentru noi. Pentru ca tu să te poți bucura de achiziții realizate în deplină securitate și intimitate a datelor, platforma noastră de e-commerce a fost dezvoltată la cele mai riguroase standarde și cu implementarea Recomandărilor privind Bunele Practici, în legătură cu managementul și securitatea plăților online prin intermediul. cardurilor bancare.

Am ales ca partener Shopify Payments. Când optezi pentru plata online, vei fi redirecționat către platforma Shopify Payments. Aici se vor solicita anumite date personale – ca de exemplu, date de card: numărul cardului, numele și prenumele deținătorului, date expirării și codul de securitate. Aceste date sunt folosite strict pentru procesarea plății prin platforme Shopify Payments și nu sunt comunicate, fiind strict confidențiale.