MISIUNEA NOASTRĂ

Creăm aparate de exterior ultra ușoare, inovatoare și remarcabile și ne imaginăm că vom putea trăi liberi oriunde în lume în viitor, cu ajutorul tehnologiei.

Ne dorim să creăm cele mai inovatoare aparate electrice de exterior.

Totul a început cu o excursie de drumeție a trei fondatori în timpul facultății lor în 2012.

Povestea noastră

Cine suntem

Suntem o echipă de ingineri pasionați de activități în aer liber. Bazându-ne pe tehnologie și inovație, am prototipat și inventat o serie de aparate de exterior fiabile și ușoare și am depus eforturi continue in ultimii 11 ani pentru o experiență mai prietenoasă în aer liber pentru noi toți.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Cel mai bun produs

Totul a început cu o excursie a trei fondatori în timpul facultății lor, în 2012. Se cunoșteau de la un club de activități în aer liber și au considerat împreună că ar trebui sa existe aparate ce pot ajuta oamenii să scape de munca plictisitoare și să se bucure mai mult de natură. Această viziune și pregătirea lor în domeniul ingineriei i-au determinat să lucreze la crearea de aparate electrice profesionale pentru exterior.

Au escaladat împreună vârfurile Annapurna și au convenit că cel mai frumos și divin munte -Machapuchare va fi punctul de plecare al viselor lor. Acesta reprezintă, de asemenea, că echipa va urmări neîncetat fiabilitatea robustă și performanța inegalabilă a produselor.

Printre munții impunători, bucurându-se de priveliștea uimitoare a dealurilor și a malurilor crestate și simțind vânturile de munte, ei au continuat să se provoace pe ei înșiși să își depășească limitele fizice în natură. Între timp, s-au hotărât să inventeze cele mai ușoare și cele mai profesionale aparate.

GARANȚIA NOASTRĂ

Produse mai bune

În ultimii zece ani, inginerii FLEXTAIL au mers la mai multe laboratoare profesionale pentru a continua această explorare. De atunci, au lansat cea mai mică pompă de aer exterior din lume, dispozitivul electric anti țânțari pentru aer liber și proiectorul de exterior... În comparație cu dispozitivele tradiționale grele și cu o singură funcție, FLEXTAIL a redus greutatea și volumul cu mai mult de jumătate și a obținut performanțe mai bune. Echipa FLEXTAIL s-a dedicat creării de aparate ușoare, inovatoare și remarcabile pentru exterior și va continua să își doboare propriul record de greutate redusă.