Întrebări frecvente

INFORMAȚII DESPRE LIVRARE

  1. Care este costul de livrare pentru comenzile plasate pe magazinul online?

Livrarea este gratuită pentru comenzile în valoare de peste 300 de lei pe flextail-outdoor.ro. Pentru comenzile plasate sub această valoare, costul de livrare este de 18 lei.

  1. Cât timp durează livrarea?

În funcție de adresa de livrare, coletul va ajunge la tine în 1-3 zile lucrătoare.*

*Uneori, nu reușim să respectăm aceste termene, oricât ne-am strădui. De exemplu, în condiții meteo extreme, situații de forță majoră sau vârfuri de sezon foarte aglomerate, cum ar fi înainte de sărbători. Te asigurăm că și în aceste situații facem toate posibilitățile de a ne onorăm promisiunile, însă te rugăm să iei în calcul o întârziere în livrare.

 

INFORMAȚII DESPRE COMANDĂ

  1. Când va fi livrată comanda mea?

Comanda va fi procesată în 1-2 zile lucrătoare, timpulul de tranzit este garantat doar pentru zilele lucrătoare care nu includ zilele de sâmbăta, duminica sau sărbătorile legale.

  1. Ce înseamnă urmărirea coletului în comanda mea?

Poți urmări traseul comenzii tale pe site-ul oficial al curierului, pe baza numărului de urmărire al coletului transmis pe email.

  1. Când voi primi un răspuns la e-mailul pe care l-am trimis?

Echipa noastră va prelua e-mailul și îți va răspunde în termen de 24 de ore de la primirea emailului.

 

INFORMAȚII DESPRE RETUR

  1. Cum pot returna produsele comandate?

Ne pot notifica pe e-mail la adresa helloflextail@gmail.com privind dorința ta de retur în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, indiferent de motivul deciziei tale. După expirarea celor 14 zile, returnarea produselor comandate nu mai este posibilă. Toate produsele trebuie returnate în condiția originală, nefolosite și trebuie să includă toate ambalajele originale.

Retururile vor fi refuzate dacă produsele sunt folosite sau deteriorate din cauza ambalării în cauză. Te rugăm să te asiguri că returul tău este ambalat cu grijă.

 

Alege orice firmă de curierat și expediază returul ca și colet simplu, fără taxa transportului, ramburs sau schimb, în ​​acest caz costul transportului va fi suportat de tine.

Str. Molidului Nr. 17 Bl. B18, Sc. A, Ap.11, 500288, Brasov

De asemenea, dacă ai optat pentru plata cash a comenzii, scrie contul IBAN în e-mailul în care ne informezi despre returul tău.

  1. În cât timp voi primi rambursarea banilor?

Îți vom restitui suma achitată inițial în contul atașat cardului utilizat de tine la achiziționare, în termen de 5-10 zile lucrătoare, în funcție de banca emitentă a cardului. Nu pot fi efectuate restituiri în alte conturi bancare. De asemenea, dacă ai optat pentru plata cash a comenzii, completează contul IBAN în e-mailul în care ne informezi despre returul tău.

Costurile de expediere a mărfurilor returnate vor fi suportate de către client. Suma de restituit constă în prețul bunurilor returnate. Taxa de transport nu este rambursabilă.

 

E-mail: helloflextail@gmail.com